O scurtă introducere

Despre noi

Deseori ne neglijăm postura pentru că, fără să ne dăm seama, nu punem preț pe ceea ce reprezintă, practic, rădăcinile întregului nostru organism. Picioarele.

Singurele aflate în contact direct cu pământul, picioarele primesc energia direct, restabilind echilibrul necesar organismului nostru.

25 de ani

Experiență în domeniu

86.000

Pacienți tratați cu profesionalism

30.000

articole de tehnică ortopedică și medicală

Energia pe care o tragem din Pământ este pozitivă sau negativă, în funcție de suportul pe care îl creăm, influențând astfel mișcarea, mersul și chiar funcționalitatea întregului organism.

În consecință, acest aspect ne poate îmbunătăți sau ne poate afecta calitatea vieții. Altfel spus, cum îți așterni, așa dormi. Alegi să ai o postură corectă și, implicit, un stil de viață echilibrat și sănătos sau te lași copleșit de diverse afecțiuni care îți vor provoca durere și disconfort.

ORTHOMED THERAPY a luat naștere cu scopul de a deveni punctul de referință pentru toți acei pacienți care doresc să-și recapete starea de bine și echilibrul, prin rezolvarea problemelor posturale.

Și asta nu este totul.

Activitatea pe care noi o desfășurăm va fi de referință pentru toți medicii și profesioniștii din domeniul sănătății care nu se limitează doar la tratament, ci caută să investigheze și să clarifice aspectele care țin de postură.

În plus, suntem deschiși în permanență la noi colaborări cu profesioniști care, păstrându-și independența, pot lucra în sinergie cu noi, scopul fiind acela de a ajuta tot mai mulți pacienți să redescopere plăcerea de a trăi sănătos.

ORTHOMED THERAPY există deja în Roma de peste un deceniu. Am început în 2012 cu scopul de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă importanța unui examen baropodometric  și a unei evaluări posturale corecte și precise, cu o abordare terapeutică comună.

Soluțiile propuse de noi se bazează pe experiența dobândită în urma studierii a mii de cazuri și a colaborării cu sute de profesioniști din domeniu alături de care am reușit sa rezolvăm unele dintre cele mai dificile probleme posturale.

De aceea, astăzi știm concret ce anume le face bine pacienților noștri și, mai ales, cum să le oferim, pe lângă terapia adecvată, cele mai bune recomandări de urmat pentru a-și redobândi postura corectă.

Datorită experienței noastre și tehnologiei de care dispunem, creăm branțuri ortopedice unice și eficiente. Iar materialele de înaltă calitate pe care le utilizăm asigură confortul pacientului, dar și  o postură pe cât de corectă,  pe atât de naturală.

Pentru că a fi “cu picioarele pe pământ ” nu este doar un proverb, ci o necesitate. Iar la ORTHOMED THERAPY veți beneficia de cele mai eficiente soluții care vă vor reda echilibrul și calitatea vieții.

×
Skip to content