Orthomed Therapy Constanța

Clinica noastră

Orthomed Therapy este o companie tânără care închiriază, produce și comercializează articole ortopedice, produse de sănătate, articole medicale și încălțăminte personalizate.

Suntem reprezentați de personal calificat, cu experiență de zeci de ani, care încearcă să participe la îmbunătățirea tradiției ortopedice cu cele mai noi descoperiri medico-științifice, acordând atenție soluțiilor inovatoare din sector.

De asemenea oferim servicii de recuperare medicală prin kinetoterapie, fizioterapie și masaj.

Despre Orthomed Therapy

O scurtă a istoriei a clinicii noastre

Echipa

Profesioniști, experimentați, mereu cu grijă pentru pacienți și cu atenție sporită la fiecare nevoie a acestora

Cariere

Oricând avem nevoie să ne completăm echipa, afișăm un anunț în această rubrică

Despre Orthomed Therapy

Să ne prezentăm

ORTHOMED THERAPY există deja în Roma de peste un deceniu. Am început în 2012 cu scopul de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă importanța unui examen baropodometric  și a unei evaluări posturale corecte și precise, cu o abordare terapeutică comună.

Soluțiile propuse de noi se bazează pe experiența dobândită în urma studierii a mii de cazuri și a colaborării cu sute de profesioniști din domeniu alături de care am reușit sa rezolvăm unele dintre cele mai dificile probleme posturale.

Bunăstarea începe cu picioarele

Cum a devenit totul posibil

ORTHOMED THERAPY a luat naștere cu scopul de a deveni punctul de referință pentru toți acei pacienți care doresc să-și recapete starea de bine și echilibrul, prin rezolvarea problemelor posturale.

Și asta nu este totul.

Activitatea pe care noi o desfășurăm va fi de referință pentru toți medicii și profesioniștii din domeniul sănătății care nu se limitează doar la tratament, ci caută să investigheze și să clarifice aspectele care țin de postură.

×
Sari la conținut